Topola - iskustvo

ISKUSTVO

LJUDI ČINE RAZLIKU

Naši klijenti upućuju nam upite za dostavu ponude za izradu modela putem maila-a ili faxa, a mi u roku od 24 sata šaljemo poslovnu ponudu s cijenom i rokom isporuke. Ukoliko je potrebno, tijekom procesa izrade modela, konzultiramo se s tehničkim odjelom naručitelja, a ako klijent želi otvoreni smo za to da i osobno dođe u kontrolu. Tehnologiju lijevanja poznajemo do najsitnijih detalja što nam olakšava da besprijekorno izradimo i najsloženije modele. Specijalnost su nam izrada tehnološki zahtjevnih modela do srednjih veličina, a dogovorene rokove isporuke poštujemo u potpunosti.

ZADOVOLJNI KLIJENTI BEZ REKLAMACIJA

Iskusni tim vrsnih modelara s preko 40 godina iskustva u modelarstvu garant su vrhunske kvaliteta modela koji izlaze iz Topole. Nakon zaprimanja nacrta kalkulaciju ponude izrađuju naši najiskusniji djelatnici. Pripremi i tehnološkom postupku izrade modela pridajemo najveću važnost. Poštujemo najviše standarde u prilagodbi strukture modela (razdioba jezgre modela, unutarnji i vanjski pomični dijelovi, i dr.) kako bi postupak lijevanja bio što lakši i učinkovitiji.

NAŠE PREDNOSTI

TRADICIJA

U protekle 63 godine iz naše su tvrtke izašle na tisuće najrazličitijih modela korištenih u svim područjima strojogradnje i brodogradnje

CIJENA

Svaka naša ponuda nastaje iz detaljne kalkulacije cjelokupnog proizvodnog procesa, a cijena je konkurentna na tržištu

KVALITETA

Iza kvalitete naših modela stoje iskustvo, preciznost i znanje koje posjeduju naši vrsni modelari